Vervangen door: */ ?>

Triathleten

Als u als triathleet bij zwemvereniging Middelsé de zwemtechniek wilt aanleren of uw zwemtechniek wilt verbeteren kunt u op woensdagavond van 20.30 tot 21.30 terecht bij Middelsé.  Daarnaast levert ZV Middelsé elk jaar wel 5 teams op de Triathlon Stiens. Klik hier voor informatie over hoe lid te worden van onze zwemvereniging.

Omdat SV Friesland niet echt een zwemvereniging is, wordt door een zestal SV Friesland triathleten enthousiast getraind voor het zwemonderdeel bij Zwemvereniging Middelsé te Stiens. Op woensdagavond half negen wordt onderleiding van een ex-triathleet Conny van Sluys specifiek getraind voor het zwemonderdeel in de triathlon. Mede dankzij deze trainingen hadden Jan van der Meij en de auteur van deze rubriek vorig jaar het voor het zwemonderdeel in Almere helemaal geen probleem met de 3,8 km in het woelige water van het Gooimeer.

Lijkt het je leuk om met Piet Jetze Faber, Laas Bonnema, Jan vd Meij, Klaas Stielstra en Willem Hofman en nog vele andere te trainen in Stiens? Kom dan gewoon eerst eens langs. Kun je even bellen met Conny van Sluijs, telefoon 058 – 2572471, email: clvansluys@hotmail.com.

Vele triathleten van ZV Middelsé presteren op diverse triathlons. Lees hier het verhaal van Laas Bonnema over zijn prestatie op de triathlon in Almere van 29 augustus 2009. En klik hier voor de bijbehorende foto’s.