Gezocht: vertrouwenspersoon

Een Vertrouwenscontactpersonen fungeert als eerste opvang voor leden (sporters, ouders van sporters, toeschouwers, kaderleden, vrijwilligers, bestuur) met een klacht of een vraag, bijvoorbeeld bij grensoverschrijdend gedrag. De vertrouwenspersoon biedt een luisterend oor, geeft raad en verwijst door voor geschikte hulp. De Vertrouwenscontactpersoon is op de hoogte van de mogelijkheden die er zijn om hulp te krijgen. Daarnaast adviseren en stimuleren ze hun vereniging om preventieve maatregelen te nemen

We verwachten dat de functie je ongeveer een uurtje per maand kost. Wie helpt ons uit de brand?

De vertrouwenspersoon is een eis vanuit de KNZB. Het bestuur geeft daar graag gehoor aan.

Wil je hier meer over weten? Neem dan contact op met Christiaan Kooistra: voorzitter@zvmiddelse.nl, 06-48.161.322 of spreek me even aan tijdens een training.