Vervangen door: */ ?>

Paastoernooi weer een groot succes!

Op zaterdag 26 maart jl. werd er wederom een waterpolopaastoernooi gehouden in Stiens. Dit toernooi wordt georganiseerd door zwemvereniging De Skelp (St.Anna) en ZV Middelsé (Stiens).

Ongeveer 55 leden in de leeftijd van 6 tot 46 deden mee aan dit mixtoernooi. In potjes van tien minuten moesten de teams zo veel mogelijk doelpunten scoren. De winnaars werden beloond met een oranjekoek. Alle deelnemers kregen nadien paaseieren uitgereikt van de paashaas. De paashaas wilde na het uitreiken rustig wegsluipen, maar werd door een paar jeugdleden bij de kraag gevat en in het zwembad gekieperd. De paashaas vertrok met een nat pak, maar liet een groep enthousiaste mensen achter. Beide verenigingen hebben sinds een paar jaar een actieve jeugdafdeling (kinderen kunnen hier al terecht na diploma B) waarbij ook competities gespeeld worden. Voor meer informatie kunt u zich altijd tot de websites van beide verenigingen wenden.

20160326_174126

U kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0 feed. Reacties en pings zijn gesloten.

*/?>