Vervangen door: */ ?>

Waterpoloërs zetten grote stap in strijd om kampioenschap

Het Heren1-waterpoloteam van Middelsé-De Skelp heeft een belangrijke slag geslagen in de strijd om het kampioenschap in de hoogste klasse van het Noordelijke District.

Afgelopen weekend moesten de mannen van coaches Ed Trampe en Jacob Vriese de koppositie verdedigen in een tweeluik tegen het Talententeam van de Koninklijke Nederlandse Zwembond. Zaterdag was de eerste wedstrijd in Stiens. Dennis van der Werf onderscheidde zich in deze eerste match. De beresterke aanvaller scoorde maar liefst vier keer. Uiteindelijk won Middelsé de wedstrijd met 12-5.

Een dag later was de return in Heerenveen. Dit keer was het talententeam veel beter ingespeeld op de kwaliteiten van de Stienzers. Met nog 1 minuut op de klok, en een stand van 3-3, kreeg Middelsé zelfs een manminder tegen. Gelukkig kon de aanval worden afgeslagen, wat heet; Niels Mooij en Rudie Nauta reageerden alert en waren gelijk los van hun tegenstander. Rudie Nauta scoorde daarop de bevrijdende 3-4 in de laatste secondes van de wedstrijd.

Daarmee hebben de waterpoloheren goede zaken gedaan in de strijd om het kampioenschap. Ze hebben nog twee overwinningen nodig. Zaterdag 9 april kan de ploeg kampioen worden in het thuisbad in Stiens. De wedstrijd begint om 18:30. Entree is gratis. U bent van harte uitgenodigd!

U kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0 feed. Reacties en pings zijn gesloten.

*/?>