Vervangen door: */ ?>

Ruime zege voor stienser jeugdploeg

De waterpolojeugdploeg van Middelsé-De Skelp heeft een ruime zege behaald in de waterpolocompetitie. Ritola uit Zuid-Laren werd met maar liefst 21-3 verslagen in Stiens.

Om vijf uur klonk het fluitsignaal voor het begin van de wedstrijd. Al snel kwam Jason Brand samen met Björn Siesling en Lolke Smit naar voren en na een mooie combinatie werd het eerste doelpunt gemaakt door Björn.

Het bleek een voorbode voor een prachtige eerste periode die uiteindelijk resulteerde in een 8-0 voorsprong. In de periodes daarna had Ritola de verdediging iets beter op orde, maar regelmatig wist de Onder-de-15-ploeg een doelpunt te maken.

De ruime voorsprong bood de coaches de kans om de jonge Klaas van der Meer en Sipke Kooistra ook speeltijd te gunnen. Beiden maakten indruk en Klaas pikte zelfs een doelpuntje mee.

Na een ziekte periode was Maurice de Jong terug in het hart van de verdediging. Hij wist veel aanvallen van de tegenstander onschadelijk te maken. Aan Steyn Oosterhof het laatste woord. Met een puik schot bepaalde hij de eindstand op 21-3.

Daarmee staat de waterpoloploeg van trainers Jelle van Kalsbeek, Edwin Brand en Anton Oosterhoff op een mooie middenpositie in de competitie.

U kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0 feed. Reacties en pings zijn gesloten.

*/?>