Vervangen door: */ ?>

Paashaas te water tijdens polo-toernooi Stiens

De paashaas bracht afgelopen weekeinde een bezoek aan het zwembad in Stiens. Daar reikte hij de prijzen uit tijdens het waterpolo-paastoernooi. Zo’n dertig kinderen gooiden de paashaas daarna het water in.

Het was de feestelijke afsluiting van het 8e waterpolo-paastoernooi. Exact 60 leden van ZV Middelsé (Stiens) en De Skelp (Sint Annaparochie) trokken dit Paasweekeinde de badkleren aan om een balletje te gooien in It Gryn. Er werd gespeeld in gemixte teams. Bij de jeugd grepen de Giraffes naar de hoofdprijs en bij de volwassenen betrad het team onder aanvoering van Laurens Haijma het hoogste schavot.

Tot verbazing van de tientallen kinderen huppelde tijdens de prijsuitreiking ineens de paashaas voorbij de ramen. Marcel Bakker van de organisatie spoorde iedereen aan om luidkeels “Paashaas” te roepen. Vervolgens betrad de paashaas het zwembad om de prijzen uit te delen. Maar dat had hij beter niet kunnen doen. Want hoewel de paashaas erg groot was, kon hij niet voorkomen dat de enthousiaste kinderen hem het water ingooiden. Daarna was de paashaas ook snel verdwenen. Gelukkig had hij voor iedereen een zakje chocolade-paaseieren achtergelaten!

foto pasen0

U kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0 feed. Ga naar het einde en geef een reactie. Pingen is niet toegestaan.

*/?>