Vervangen door: */ ?>

Sponsorzwemmen voor de jeugd, editie 2015

Beste jongens en meisjes van zwemvereniging Middelsé,

Begin april willen we gaan sponsorzwemmen. Deze actie is bedacht om jouw sportclub financieel te ondersteunen. Naast het zoeken van sponsoren van buiten de zwemclub is dit de manier om zelf een steentje bij te dragen. Het is een sportieve en leuke uitdaging voor elke zwemmer!

Hoe gaat sponsorzwemmen in zijn werk?

Het is de bedoeling dat er in een half uur zoveel mogelijk baantjes worden gezwommen. Deze baantjes zijn namelijk geld waard. Voorafgaand aan het zwemmen is het de bedoeling dat je sponsoren (familie/buren) zoekt die jou per baan die je zwemt betalen. Het is ook mogelijk dat jouw sponsor je voor een vast bedrag steunt. Je noteert je sponsor en het (vaste) bedrag dat hij je per baan sponsort op het bijgevoegde formulier (sponsorkaart). Na het zwemmen ga je langs de sponsoren om het door jou verzamelde geld op te halen. Wat je vervolgens bij je trainer kan inleveren.

Wanneer gaat dit plaatsvinden?

Op woensdag 1 april word je verwacht op je normale trainingsuur. Je zwemt een halfuur achter elkaar.

Alle gegevens op een rij:

Waarom? Een bijdrage leveren aan de financiële situatie van de club en natuurlijk omdat het hartstikke leuk is!
Wanneer? 18 maart – 1 april: Sponsoren zoeken. Deze kun je invullen op de sponsorkaart.
Wat? Zoveel mogelijk banen zwemmen in het binnenbad in een half uur.

Woensdag 1 april tijdens je normale trainingsuur in It Gryn lever je, je sponsorkaart voor het zwemmen in en die krijg je na het zwemmen weer terug.

Geld ophalen en inleveren bij je trainer op woensdag 8 april of woensdag 15 april. Het geld met sponsorlijst graag inleveren in een envelop met je naam er op.

Wij gaan er van uit dat alle zwemmers/mini­poloërs meedoen. Voor vragen kun je mailen met Sven Huberts: sven_huberts@hotmail.com.

Degene die de meeste sponsoren weet te verzamelen wint een leuke prijs.

Veel succes met het zoeken van sponsoren en tot 1 april!

De sponsorcommissie,
Emiel, Marloes, Timo, Sven en Geertje

1071559_640883789269455_493473748_o

U kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0 feed. Ga naar het einde en geef een reactie. Pingen is niet toegestaan.

*/?>