Vervangen door: */ ?>

Jeugd Waterpolo divisie Middelse de Skelp pakt 5 keer winst

Zaterdag 14 Februari stond in het teken voor de twee jeugd teams van de waterpolo divisie Middelse de Skelp. Het team van “onder de 11” mocht deze dag in Sneek twee wedstrijden spelen, maar ook “onder de 13” mocht zich laten zien met maar liefst drie wedstrijden in het zwembad van Stiens zelf. Verdediging is een punt waar de vereniging zich goed in laat zien, dit in combinatie met een goeie samenwerking heeft er voor gezorgd voor prachtige resultaten. Zo heeft onder de 11 tegen het team van Heerenveen 7-0 gewonnen, tegen Orca leeuwarden is de 4-0 winst gepakt. Het team van Onder de 13 heeft tegen Bolsward 19-1 winst gepakt, Granaet uit Dokkum is 12-4 van gewonnen en Eemsrobben uit Delfzijl de 14-1 winst.

Bekijk hier de foto’s op Facebook.

U kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0 feed. Ga naar het einde en geef een reactie. Pingen is niet toegestaan.

*/?>