Pepernotenactie op 19 november

Voordat we pepernoten kunnen lopen, worden ze eerst ingepakt. Op de foto vervangt deze pollepel de functie van roe.

Voordat we pepernoten kunnen lopen, worden ze eerst ingepakt. Op de foto vervangt deze pollepel de functie van roe.

Pak een rode potlood en omcirkel in je agenda: Woensdag 19 november. We gaan dan pepernoten lopen voor de zwemclub. We vragen alle leden mee te helpen.

Ieder jaar gaan we altijd in groepjes op pad. Samen onder leiding van één of meer volwassenen die in het bezit zijn van een auto. De opbrengst die we krijgen, gaat volledig naar de clubkas en dit kan flink oplopen. Op deze manier kunnen we de kosten van het lidmaatschap zo laag mogelijk houden. Fijn voor de club en fijn voor jou als lid!

Dit jaar lopen we allemaal op woensdag 19 november. Het is de bedoeling dat iedereen om 17:50 klaar staat.  We verzamelen bij de familie Van Kalsbeek op de Venusskulp 13. Elk lid van ZV Middelsé wordt daar verwacht, zodat we dan de meeste zakjes kunnen verkopen. Maar je kunt natuurlijk ook op meer dagen lopen! Via het formulier dat je trainer heeft, kun je dit aangeven.

NB: Op woensdag 19 november zijn er dus ook géén trainingen (behalve triatlon).

Lever je briefje in voor zaterdag 8 november bij je trainer.

Voor meer info bel je met Jelle van Kalsbeek : 058-2574734 of 06-43249751 of stuur een mail naar: pepernoten@zvmiddelse.nl