Drie winnaars bij hengelspel ZV Middelsé

Dit jaar was er weer een kraam van zwem- en waterpolovereniging Middelsé op de Stienser braderie. Het was perfect weer en dus waren er net als altijd veel mensen. Ook dit jaar hadden we weer een leuk spel bij de stand waar mooie prijzen mee te winnen waren.

Dit jaar kon je met een hengel rubber badeendjes uit een badje vissen, ieder eendje had een ijzeren “halsband” en met een magneet kon deze dan worden binnengehaald. Van de bijna honderd deelnemers waren er drie kinderen met de hoogste score van maar liefst 27!

Daardoor hebben we er voor gekozen dat de jongste deelnemer, Dirkjan- 7 jaar, de hoofdprijs heeft gewonnen, een jaar lang trainen bij ZV Middelsé. De 2de, een opblaashaai, prijs gaat naar de 8 jarige Elske. De 3de prijs gaat naar Tjitske van 9, zij heeft een mooi duikbrilletje gewonnen. Met de winnaars zal contact worden opgenomen.

Daarnaast liep er een blauwe mannetje over de braderie, deze trok veel aandacht en attendeerde alle bezoekers erop dat er in de maand september gratis gezwommen kan worden bij Middelsé als kennismaking met de sport.

Voor meer informatie over de vereniging en de trainingstijden kun je een kijkje nemen op www.zvmiddelse.nl Ook vind je op onze website meer informatie over als je deze maand nog eens langs wilt komen voor een gratis training.

DSC06180