Vervangen door: */ ?>

Vanaf deze week weer binnen trainen!

Beste zwemmers en waterpoloërs,

Vanaf deze week (september) trainen we weer in het warme binnenbad. Wat een timing. Nu de zon komende week weer gaat schijnen en het kwik stijgt naar 25 graden en de buitenbadverwarming weer gerepareerd is, dan gaan wij weer binnen zwemmen. Maar de liefhebber kan altijd nog het buitenbad in!

Legendarisch was het wel, de afgelopen twee weken. Op de koudste augustusdag sinds 90 jaar doken de eerste Middelsé-zwemmers het water in. Trainer Christiaan had speciaal voor de gelegenheid zijn regenjas aangetrokken. Jacob moest bij de waterpolo-trainingen de paraplu in de hand houden. En de triatleten waren aan het einde allang blij als ze elkaar nog konden zien in de duisternis.

Sieger nam de gelegenheid ten baat om eens een lekker sigaartje op te steken. Open lucht, wat kan het schelen? Maar het kon natuurlijk niet lang duren of de sportievelingen in het water kregen last van de vanille-achtige sigaardampen! Sieger maakte zich vervolgens snel uit de voeten voordat ie met sigaar en al het water inging.

Ja, beste leden, het waren een paar mooie weken in het buitenbad tijdens de koudste dagen van deze zomer, maar nu gaan we weer lekker naar binnen. In ons vertrouwde warme bad!

U kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0 feed. Ga naar het einde en geef een reactie. Pingen is niet toegestaan.

*/?>