Vervangen door: */ ?>

Dramatisch waterpoloseizoen voor Middelsé-heren

De waterpoloheren van SG Middelsé-De Skelp hebben een dramatisch seizoen achter zich gelaten. Het Heren 1-team is gedegradeerd uit de landelijke Bondsklasse. En het tweede heren-team liet het kampioenschap in de Districtsklasse in de laatste wedstrijden door de vingers glippen.

Het seizoen 2013-2014 is niet een seizoen dat lang in de herinnering zal voortleven. Het heren 1 team was niet in staat om partij te bieden tegen de grote teams uit steden als Leeuwarden, Apeldoorn en Groningen. ,,Het is natuurlijk al knap dat we in de landelijke Bondscompetitie spelen”, vertelt voorzitter Christiaan Kooistra. ,,Maar we zijn soms echt weggespeeld. Hopelijk kunnen we volgend seizoen in de regionale klasse weer meedoen om de prijzen.”

Het Heren 2-team leek lange tijd prima te presteren. Halverwege stonden de jongemannen bovenaan de ranglijst in de derde klasse van het District. Maar in de laatste wedstrijden ging het toch nog mis. Niet tegen de hooggeplaatste teams uit de competitie, maar er werden juist punten gemorst tegen de middenmotors. Zodoende liep het Heren 2-Team de felbegeerde titel net mis.

Gelukkig presteerde het Dames 1-team dit seizoen opvallend goed. De promovendus verraste vriend en vijand met een mooie 5e plek in de hoogste klasse van het District. Anna Kalse bleek een drijvende kracht in de aanval én de verdediging. Maar vooral keeper Marja Terpstra onderscheidde zich elke wedstrijd met fantastische reddingen.

U kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0 feed. Ga naar het einde en geef een reactie. Pingen is niet toegestaan.

*/?>