Grote deelname aan waterpolo-Paastoernooi

Het jaarlijkse Paastoernooi van ZV Middelsé was met 58 deelnemers een groot succes. Nog nooit waren er zoveel deelnemers. Het bijzondere toernooi werd voor de 7e keer gehouden en is uitgegroeid tot een echte traditie tijdens het Paasweekeinde.

Naast zwemmers en waterpoloërs van ZV Middelsé waren er ook deelnemers van De Skelp uit Sint-Annaparochie. Bovendien gooiden een paar familie- en oudleden een balletje mee in het zwembad van Stiens.

Aan het einde van het toernooi verstomde het geschreeuw van de kinderen, toen de paashaas ineens op het balkon stond. Door de verbazing was het even stil, maar al snel riep iedereen luidkeels; Paashaas, Paashaas, Paashaas! Waarna de paashaas de prijzen uit kwam delen.

Uiteindelijk werd de paashaas door de enthousiaste kinderen het water in gewerkt. Toen bleek dat Waterpolocommissievoorzitter Sytse Brouwer in het pak zat werd hij, na een tijdje, met rust gelaten. Na afloop ging iedereen met een chocolade paashaas naar huis.

Kijk op onze Facebook-pagina voor de eerste foto’s, er volgen er meer!