SG Middelsé-Skelp zorgt voor een regen aan pr’s

Het is ongelofelijk. De laatste wedstrijd van de competitie in Stiens en de zwemmers zwemmen zichzelf voorbij. De jongere zwemmers lieten zich zeker niet kennen, zo ook Lolke die op de 25m vlinderslag zijn tegenstanders met 7 seconden achter zich laat. Jochum is op diezelfde afstand heel netjes tweede geworden. Jantina heeft zichzelf ook weer van haar beste kant laten zien. De oudere zwemmers Anja en Simone hebben een hele lijst aan tijden. Bij elke wedstrijd hebben ze twee doelen, namelijk de tegenstander verslaan en een pr zwemmen. Hier zijn ze duidelijk in geslaagd. Als klap op de vuurpijl hadden we de estafette 8 x 50m vrije slag, wat wel de laatste plaats opleverde, maar het verenigingsgevoel was ongekend en kwam sterk naar boven. Iedereen moedigde elkaar aan. Zelfs de waterpoloërs kwamen kijken en aanmoedigen.

20140329_140415