Stienser waterpolojeugd verslaat Emmen

Zaterdag 1 februari om twee uur vertrokken we met het waterpoloteam van onder de 13 naar Emmen. Onder leiding van Edwin Brand en assistent Michel Grit. Ons eigen team was verzwakt door ziekte en afmeldingen. Maar gelukkig kon Frank Toxopeus van onder de 11 met ons mee! 

Het team van Emmen ging akkoord met een zes tegen zes wedstrijd. In Emmen kwam de tegenstander met een mooi aanbod, we kregen een speler van hun en zo hadden wij ook een wissel. Erg sportief van De Kikker..

De eerste periode ging al snel, met een mooie opbouw in de aanval die gelijk werd beloond met een supertreffer van Jason Brand. Al snel kwam Emmen terug en ging het aardig gelijk op. De rest van de wedstrijd lieten wij goed zien waar op getraind is; goede verdediging en steeds weer een mooie opbouw in de aanvallen.

Ook onze keepster Berber Jouta en later keeper Frank Toxopeus hielden een paar prachtige schoten van Emmen tegen. De combinatie Lolke Smit en Jason Brand lieten mooie aanvallen zien met spetterende goals, en ook Steijn Oosterhof maakte mooie treffers. De centrale verdediger Maurice de Jong kwam vanuit de verdediging helemaal naar voren en maakte een prachtig doelpunt!

Al met al een mooie wedstrijd met een goed gemotiveerd team met een mooi resultaat van 5-14. Deze overwinning werd gevierd als afsluiting van de dag bij de MC Donalds.