Gratis waterpolo-clinic voor Stienser jeugd

Duik je vaak in het water en zwem je graag? Houd je er bovendien van om met een bal te spelen? Dan is waterpolo misschien dé sport voor jou!

ZV Middelsé organiseert op donderdag 13 februari een gratis waterpolo-clinic voor kinderen in het zwembad in Stiens. Iedereen met tenminste zwemdiploma A (bijvoorkeur ook B) en jonger dan 13 jaar (basisschool)  is van harte uitgenodigd om met deze sport kennis te maken. De clinic wordt gehouden op donderdag 13 februari, van 18:15 tot 19:15, in het Stienser zwembad. Deelname is gratis.

De clinic wordt gehouden door CIOS-student Rudie Nauta en jeugdtrainers Jelle van Kalsbeek en Dennis van der Werff. Waterpolo is een snelgroeiende sport in Stiens. ZV Middelsé komt inmiddels uit met twee jeugdteams (gemixte teams van jongens en meiden) onder de 11 en onder de 13. Het damesteam speelt in de hoogste klasse van het district Noord. Het Heren-1-team speelt zelfs in de landelijke Bondsklasse.