Vervangen door: */ ?>

Meer dan 3000 euro voor Serious Request

ZV Middelsé heeft meer dan 3.000 euro opgehaald voor Serious Request. Dit deden de deelnemers door in het holst van de nacht baantjes te zwemmen in het buitenbad van Stiens.

Middelsé 1 en 2 hebben iets meer dan 1900 euro opgehaald. Ook de recreanten onder leiding van Conny deden mee. Middelsé 3 haalde meer dan 1125 euro binnen voor het goede doel! In totaal komt het geldbedrag dat de drie ploegen namens Middelsé daarmee hebben binnengehaald op 3030 euro. Een prima prestatie. Het goede doel is dit jaar voorkomen dat kinderen in ontwikkelingslanden onnodig snel doodgaan aan diarree.

IMG_1913

Middelsé deed in totaal met drie teams mee en 27 deelnemers. Aan de actie van sportcentrum It Gryn namen maar liefst 117 mensen deel. In totaal is er bijna 11.000 euro opgehaald. Een prima prestatie! We hebben een verslag gemaakt van de nachtmarathon en die vind je hieronder!

Fotoverlsag3FMseriousRequestCK

U kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0 feed. Ga naar het einde en geef een reactie. Pingen is niet toegestaan.

*/?>