Vervangen door: */ ?>

We gaan weer pepernoten lopen!

Goed nieuws! Sinterklaas is weer in het land en zijn zwarte pieten hebben bij ZV Middelsé weer allemaal pepernoten en schuimpjes gebracht. Die gaan we nu maandag 18, dinsdag 19 en woensdag 20 november verkopen in Stiens. Jij helpt toch ook mee? Om 18:00 verzamelen we bij Jelle aan de Venusskulp!

We hebben als ZV Middelsé jouw hulp in elk geval hard nodig. Want we hebben maar liefst 1027 zakjes om rond te brengen. De club mag al dat geld vervolgens gewoon houden van Sinterklaas en daarmee kunnen we hele leuke dingen doen. Zoals een uitje, diplomazwemmen waterpolo-tournooi, noem het allemaal maar op. En we houden de contributie er laag mee. Dat is prettig voor iedereen!

IMG_1377

Afgelopen zaterdag hebben Jorn, Timo, Dennis, Marcel, Edgar, Rudie en Christiaan de pepernoten ingepakt. Dat was al heel gezellig. We hadden ook Sinterklaasliedjes opstaan, zoals; ,,Wie zoet is krijgt lekkers, Wie stout is de roe!” Dat heeft ons geinspireerd om de pollepel ter hand te nemen en iedereen die niet goed zijn best deed bij het pepernoten inpakken, kreeg er van langs met de pollepel. De pollepel is niet meer, zoals blijkt uit onderstaande foto.

IMG_1387

U kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0 feed. Ga naar het einde en geef een reactie. Pingen is niet toegestaan.

*/?>