Vervangen door: */ ?>

Jeugdwedstrijd onder de 13

De jeugd onder de 13 van SG Middelsé-De Skelp begint steeds beter te spelen. Helaas was dat afgelopen zaterdag nog niet terug te zien in de uitslag.  Heerenveen bleek met 4-18 te sterk.

Maar de tegenstander behoort dan ook tot een van de beste ploegen uit de Noordelijke regio (dus inclusief Groningen en Drenthe). Zo toonde Rixt Jouta aan dat ze het hardst kon zwemmen van alle spelers. Bovendien verrichte ze achterin een paar mooie verdedigende acties. Lolke en Jason bleken voorin vaak gevaarlijk en konden dat ook een paar keer verzilveren. Michella was menigmaal de vrije vrouw om de bal naar toe te spelen. En Lisa zwom vaak goed in.

Rudie geeft de nodige aanwijzingen tijdens de rust

Rudie geeft de nodige aanwijzingen tijdens de rust

De spelers weten inmiddels steeds beter hoe ze moeten spelen. Drie weken gelden was de westrijd tegen JOPP uit Hoogeveen nog razendspannend. Lolke kon toen 30 seconden voor het einde de gelijkmaker maken met een fraai geplaatst schot. Maar helaas wist de tegenstander toen in de laatste seconde toch nog te winnen, met 6-7. Een vette pech voor Middelsé, maar iedereen had wel genoten van deze spannende wedstrijd.

IMG_1423

U kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0 feed. Ga naar het einde en geef een reactie. Pingen is niet toegestaan.

*/?>