Vervangen door: */ ?>

Goede opening van het zwemseizoen voor SG-Middelsé Skelp!

Leeuwarden- Bij de eerste competitiewedstrijd zwom SG-Middelsé Skelp veel persoonlijke records in het Kalverdijkje.

De eerste zwemwedstrijd van het seizoen is onlangs gehouden in Leeuwarden. Evert Veldema, Nelie van der Kooij, Tjerk Menno Postma, Annet Postma, Jantina Postma, Melanie van der Mossel, Jilles Kootstra, Anja Mus en Simone Mus hebben SG-Middelsé Skelp vertegenwoordigd op deze wedstrijd. Er werden veel afstanden gezwommen en zelfs een estafette, waarmee de dames met de 4 x 50 m vrije slag Nelie, Annet, Anja en Simone eerste zijn geworden met een tijd van 2.04.69.

Zwemploeg Middelse Skelp

Evert Veldema heeft zijn favoriete slag kunnen zwemmen, namelijk de 100 m schoolslag en met resultaat, want hij heeft een dik persoonlijk record van 1.34.69. Jantina, die in de bloei zit van haar zwemcarrière, zwemt bij elke wedstrijd weer sneller en zo ook bij deze. Ze heeft fantastische resultaten op haar naam kunnen schrijven, namelijk op de 50 m schoolslag en de 25 m rugslag. Nelie met haar ijzersterke doorzettingsvermogen heeft een mooie tijd gezwommen op de 100 m schoolslag. Jilles, de oudste mannelijke zwemmer van onze vereniging, blijft de tegenstanders nog steeds voor, want met de 100 m vrije slag had hij een persoonlijk record van maar liefst vijf seconden.

Melanie, die veel tegenslagen heeft gehad door blessures, blijft nog gewoon doorzwemmen en zet nog prima tijden neer, ondanks haar blessures. Anja, een echte sportfanaat en Terschellinger, blijft ondanks heel weinig trainen haar tijden evenaren, wat erg knap is! Annet laat goed zien hoe belangrijk een onderwaterfase is, daarmee heeft ze veel afstand gecreëerd op haar tegenstanders en daar mag ze trots op zijn. Tjerk Menno heeft zijn lengte goed gebruikt om een persoonlijk record te zwemmen op de 50 m vrije slag en de 100 m schoolslag. Simone heeft haar doel bereikt, namelijk onder de 30 seconden zwemmen op de 50 m vrije slag. Ze heeft een tijd van 29.66 gezwommen en op de 50 m vlinderslag heeft ze ook een persoonlijk record gezwommen.

U kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0 feed. Ga naar het einde en geef een reactie. Pingen is niet toegestaan.

*/?>