Vervangen door: */ ?>

Familie Noordenbos wint een jaar gratis zwemmen

Op de braderie van 4 september jl. stond ZV Middelsé met een kraam. Hier konden belangstellenden informatie krijgen over deze gezellige en sportieve club. Maar ze konden ook deelnemen aan een spel. Door te gokken hoeveel liter water er in het zwembad in Stiens zit, maakte men kans op een jaar gratis zwemmen.

De prijs is gewonnen door de familie Noordenbos uit Stiens. Iemand uit hun familie mag nu een jaar lang gratis trainingen volgen bij ZV Middelsé, of ze mogen het cadeau doen aan één van hun kennissen. Het goede antwoord was 1.549.000 liter.

ZV Middelsé geeft zwem en waterpolotrainingen voor kinderen en volwassenen. Zo is er een jeugdwaterpoloteam, een damesteam en twee herenteams. Ook bij de zwemafdeling kunnen kinderen wedstrijden zwemmen en volwassenen hun slag verbeteren.

U kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0 feed. Ga naar het einde en geef een reactie. Pingen is niet toegestaan.

*/?>