Vervangen door: */ ?>

Prima start waterpolodames Middelsé-De Skelp

De waterpolodames van SG Middelsé-De Skelp kenden een prima debuut in de hoogste klasse van het district. Neptunia werd in Sneek met 4-7 verslagen.

Anja Mus scoorde al na negen seconden. Ze verraste de Sneekers door na het opzwemmen gelijk door te stoten tot aan het doel van de tegenstander. Daardoor stond ze oog-in-oog met de keeper. Een buitenkansje dat ze niet onbenut liet.

 

Daarna bleef het lange tijd spannend. Neptunia had soms iets meer balbezit, maar in de tegenaanval bleek promovendus SG Middelsé-De Skelp uiterst effectief. Bovendien speelde keeper Marja Terpstra een puike partij. Zij groeide door haar fraaie reddingen uit tot “man of the match”.

 

Het heren1-team van SG Middelsé-De Skelp kende een iets mindere start in de landelijke Bondsklasse. VKC uit Tubbergen bleek met 17-9 te sterk. Desondanks overheerste de tevredenheid bij de Stiensers, omdat het veldspel behoorlijk goed was te noemen tegen deze sterke tegenstander.

U kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0 feed. Ga naar het einde en geef een reactie. Pingen is niet toegestaan.

*/?>