Vervangen door: */ ?>

Barre omstandigheden voor waterpoloërs SG Middelsé – De Skelp

IJskoud water, regen, waterpolo én de Oldehove. Het is een combinatie die niet vaak plaats vindt. Maar SG Middelsé-De Skelp heeft zaterdag meegedaan aan een bijzondere waterpolowedstrijd in het water van de Prinsentuin in Leeuwarden.

Voor de dappere deelnemers was het behoorlijk bikkelen. Terwijl het regende en hard waaide, stonden de waterpoloërs in hun zwembroekje te wachten tot ze het water in mochten. Met een temperatuur van 17,5 graden was dat ook niet bepaald warm.

Toch besloot de organisatie van het “Inktpot-evenement” (ZV Orca uit Leeuwarden) dat het door kon gaan. Zelfs onze Jeugd onder de 13 sprong het water in! Ze wisten dapper stand te houden tegen Orca maar verloren uiteindelijk nipt. Ook de heren hadden een team afgevaardigd. Uiteindelijk werd er twee keer verloren, waardoor de bokaal werd misgelopen.

Zwemmen onder de rook van de Oldehove; Het klonk zo mooi, maar door het weer viel dat toch wat tegen. Gelukkig kregen beide teams van Middelsé-De Skelp een serie nieuwe wedstrijdballen als dank voor de deelname.

WPinPrinsentuin

U kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0 feed. Ga naar het einde en geef een reactie. Pingen is niet toegestaan.

*/?>