Vervangen door: */ ?>

Waterpolo ZV Middelsé in Ter Apel

SG Middelsé-De Skelp heeft naar behoren gepresteerd op het waterpolotoernooi in Ter Apel. Middelsé behaalde met drie ploegen de vierde plek in verschillende categorieën.

Het toernooi in Ter Apel is traditioneel dé opening van het nieuwe waterpolo-seizoen. In de afgelopen 45 jaar is het toernooi uitgegroeid tot het grootste waterpolo-evenement ter wereld! De concurrentie was dan ook moordend. Het Heren-1-team speelde een paar spannende potten. Zo werd het sterke SC Neptun uit het Duitse Cuxshaven met 3-0 verslagen. Vooral Jelle van Kalsbeek liet van zich spreken met twee fraaie ‘tip-in-doelpunten.’

Ook de dames waren dit keer van de partij. Hoewel Elina Beers twee penalty’s miste, scoorde ze voor de rest juist zeer gemakkelijk. Een wonderschoon afstandsschot bijvoorbeeld, zeilde met de wind mee, zo het goal in van een verbaasde keeper. Het was de belangrijke gelijkmaker tegen ZPC Stadskanaal. Uiteindelijk scoorde Beers vlak voor tijd ook nog de winnende 3-2. Helaas grepen de dames met een vierde plek net naast de medailles.

De jonge spelers van het Heren 2-team vielen eveneens buiten de prijzen. Maar ‘Ter Apel’ draait niet alleen om de resultaten. Zo was er elke avond een spetterend optreden in een grote feesttent en werden er veel vriendschappelijke contacten gelegd met de deelnemende ploegen. Het bleek dus een prima start van het waterpoloseizoen voor Middelsé-De Skelp.

NB: de trainingen in het zwembad in Stiens zijn weer begonnen. In september mogen geïnteresseerden gratis meetrainen! Zie: www.zvmiddelsé.nl.  

Publiek

U kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0 feed. Ga naar het einde en geef een reactie. Pingen is niet toegestaan.

*/?>