Afzwemmen voor Rugcrawl bij ZV Middelsé

Op een snikhete woensdag moesten de jonge zwemmers van ZV Middelsé afzwemmen voor hun techniekdiploma rugcrawl. Door de hoge temperatuur was het zwembad in Stiens echter voor iedereen open. Maar met een simpel lijntje in het wedstrijdbassin en de hulp van de badmeester kon het afzwemmen ongestoord doorgaan. Gelukkig want de 15 deelnemers hadden er de laatste weken hard voor getraind.  En niet zonder resultaat, constateerden de vier juryleden tevreden.

De 10-jarige Ruben van der Heide stak bijvoorbeeld keurig zijn pink in het water en draaide zijn handpalmen handig om zodat zijn duim weer als eerste boven water kwam. Denise Tuit (9) had een prachtige start en een mooie aantik. Sander van der Blom, 10 jaar oud, liet een perfect keerpunt zien.

Maar alle deelnemers presteerden prima. Na een paar herkansingen, slaagde uiteindelijk iedereen voor het techniekdiploma Rugcrawl. Na de zomervakantie begint ZV Middelsé met de borstcrawl. Nieuwkomers kunnen dan gemakkelijk instappen! Je mag gratis en vrijblijvend drie keer meezwemmen.

DSC06647 (1024x575)