Diplomazwemmen Rugcrawl

Woensdag 19 juni wordt een spannende dag. Dan gaan onze jeugdzwemmers namelijk weer afzwemmen. Dit keer voor het Rugcrawl-techniekdiploma! Het afzwemmen begint om 17:30 en we zijn klaar rond 18:15. De oefeningen zullen niet anders zijn dan wat je gewend bent op de training. Dus Ed en ik gaan er vanuit dat iedereen een hele goed kans heeft om het diploma ook te halen. Echter in tegenstelling tot een gewone training zul je nu wat vaker stil op de kant staan. Neem dus een handdoek mee, zodat je niet koud wordt. Als je ervoor of erna nog een training hebt, neem dan ook wat drinken en wat eten mee, zodat je voldoende energie hebt voor het diplomazwemmen.

Ouders, opa’s en oma’s en vrienden en familie. Nodig ze allemaal uit om er bij te zijn. Ze zijn van harte welkom!

WAT: diplomazwemmen Rugcrawl
WANNEER: 19 juni van 17:30 tot 18:15
DEELNAME: voor alle jeugdzwemmers, deelname is gratis.
EXTRA: Handdoek mee het zwembad in, zodat je niet koud wordt