Vervangen door: */ ?>

ZV Middelsé zwemt voor sponsors!

Op 22 mei a.s. zullen de zwemmers van Zwemvereniging Middelsé een topprestatie leveren! Ze gaan in een half uur tijd zo veel mogelijk baantjes zwemmen in het buitenbad. In de week er voor gaan deze zwemmers op zoek naar sponsoren. Misschien dat zij ook wel bij u aan de deur komen om te vragen of u ze wilt steunen. Wilt u deze snelle zwemmers steunen? Daarmee sponsort u niet alleen de topsporters uit Stiens, maar ook het sport- en verenigingsleven in onze mooie gemeente. Komen ze niet bij u aan de deur dan kunt u uiteraard ook een bekend lid opzoeken. U kunt ze ook aan gaan moedigen! De jongens en meiden zwemmen op woensdag 22 mei in verschillende groepen tussen 17.00 en 19.00 uur. Dan zijn ook de reguliere trainingen voor jonge zwemmers.

Klik hier voor meer informatie.

U kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0 feed. Ga naar het einde en geef een reactie. Pingen is niet toegestaan.

*/?>