Vervangen door: */ ?>

Prima prestaties bij zwemkampioenschap Stiens

Twintig jonge zwemmers streden het afgelopen weekeinde om de medailles tijdens het clubkampioenschap van ZV Middelsé in Stiens. Opvallend waren dit keer de prestaties van de nieuwkomers. Zo greep Victor Veenis net naast het goud in zijn jaargang (dat bleek een prooi voor Ruben van der Heide) maar hij werd toch verdienstelijk tweede. Serena Pasterkamp beleefde ook een mooi debuut. Hoewel zij zich even verslikte tijdens de rugcrawl wist ze toch gewoon haar race af te maken en het zilver te pakken. Het goud ging naar Esma Koopman vooral vanwege een zeer goede schoolslag. Ook debutant Maurice de Jong leverde een prima prestatie door bij zijn eerste zwemwedstrijd gelijk beslag te leggen op het brons. Tika Garsen zwom ook hard, maar had de pech in een zeer sterke jaargang te debuteren en belandde daardoor net naast het podium.

Daarmee werpen de trainingen hun vruchten af en zit het zwemmen in Stiens weer in de lift. De zwemselectie groeit en veel zwemmers blijken door de trainingen ook goede waterpoloërs. Door die combinatie van zwemmen en waterpolo is de jeugdselectie van Middelsé het afgelopen seizoen met zo’n 15 leden gegroeid. Meetrainen kan altijd een keertje.

U kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0 feed. Ga naar het einde en geef een reactie. Pingen is niet toegestaan.

*/?>