Vervangen door: */ ?>

Nieuw deelnemersrecord Paastournooi ZV Middelsé

Ruim 50 deelnemers deden tijdens het Paasweekeinde mee met het zesde Waterpolo-paastournooi van ZV Middelsé in het zwembad in Stiens. Tot grote hilariteit van de jongsten kwam zelf de paashaas langs.

Het waterpolo-paastournooi in Stiens begint langzaam uit te groeien tot een traditie. Het deelnemersveld bestaat inmiddels niet alleen uit leden van ZV Middelsé en De Skelp (Sint-Annaparochie), maar ook uit oud-leden en vriendjes of vriendinnetjes. Het aantal van 52 was een nieuw clubrecord.

De jongste poloërs zwommen in het kleine bad in Stiens, onder begeleiding van Mirjam Veenis. Daar was het spelniveau al bijzonder hoog. Niet verwonderlijk, want het jeugdteam van ZV Middelsé is dit seizoen als tweede geëindigd in de regionale competitie.

De ouderen speelden tegen elkaar in het 25-meter bassin. Daar is de competitie pas over een maand afgelopen.

Bij de prijsuitreiking steeg de spanning, toen er ineens op de deur werd geklopt en er een manshoge paashaas in het zwembad verscheen. Nadat de kinderen eerst nog met de paashaas op de foto wilden, duurde het niet lang of de paashaas belandde met pak en al in het water. Na afloop ging iedereen tevreden naar huis met een gevuld chocolade-ei.


NB: Op de foto staan de deelnemers van de Jeugdwedstrijd samen met de Paashaas.

U kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0 feed. Ga naar het einde en geef een reactie. Pingen is niet toegestaan.

*/?>