Vervangen door: */ ?>

Waterpolo heren 1 gehuldigd

STIENS – Het Heren 1-waterpoloteam van SG Middelsé-De Skelp is afgelopen dinsdag in de bloemetjes gezet door de gemeente Leeuwarderadeel. Uit handen van wethouder Agda Wachter ontvingen de waterpoloërs bloemen en een beeldje voor hun bijzondere sportprestatie in 2012.

Het waterpoloteam van coach Ed Trampe en trainer Jacob Vriese wist namelijk in de hoogste klasse van het district Noord de kampioensbeker te pakken. Daardoor komen de mannen dit seizoen uit in de landelijke bondsklasse. Daar strijdt het tegen teams uit steden als Leeuwarden, Apeldoorn en Groningen.

Maar het waterpoloteam presteert niet alleen in het water, maar zet zich ook maatschappelijk in. Zo gooit Jelle van Kalsbeek als jeugdtrainer hoge ogen met de pupillen tot 11 jaar. En Marcel Bakker zet zich in als trainer van de jeugd onder de 17. Daarnaast bekleden diverse waterpoloërs nog bestuurs- en commissiefuncties.

Het mooie beeldje dat het herenteam mocht ontvangen van de gemeente, is gemaakt door beeldhouwer Hans Jouta uit Ferwert. Het beeldje zal binnenkort te zien zijn in de prijzenkast van Middelsé in zwembad It Gryn in Stiens.

U kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0 feed. Ga naar het einde en geef een reactie. Pingen is niet toegestaan.

*/?>