Vervangen door: */ ?>

Winterkampioenschappen 2012

ZV Middelsé heeft onlangs weer haar Winter-Clubkampioenschap gehouden. Het was alweer een tijdje geleden sinds we twee clubkampioenschappen hadden in één jaar. Daardoor konden de zwemmers niet alleen clubkampioen worden, maar maakten de deelnemers ook kans op de “Beste-Verbetering-Wisselbeker”.

De eer ging deze keer naar Sander van der Blom. Sander wist zich ten opzichte van de zomerkampioenschappen met maar liefst 14 seconden te verbeteren! Desondanks was die verbetering niet genoeg voor de eerste plaats, die ging naar Ruben van der Heide. Op onderstaande foto toont Sander de beker! Daarnaast staan de andere medaillewinnaars ook op de foto. Rixt, Berber, Esma, Rudie, Dennis, Ruben, Danielle en Stefany.

De uitslagen volgen!

U kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0 feed. Ga naar het einde en geef een reactie. Pingen is niet toegestaan.

*/?>