Vervangen door: */ ?>

30-Jarig jubileum: drie leden van verdienste

ZV Middelsé heeft tijdens het 30-jarig jubileumfeest drie leden benoemd tot Lid van Verdienste. Sjaak Reuzenaar, Conny van Sluijs en Ed Trampe kregen deze eretitel vanwege hun jarenlange verdiensten voor de club.

Sjaak is zo’n 27 jaar actief geweest voor de vereniging als begeleider, trainer, penningmeester en official. Begin dit jaar hield Sjaak er mee op. Maar ZV Middelsé wilde zijn jarenlange inzet niet onopgemerkt voorbij laten gaan.

Conny en Ed staan inmiddels zo’n dertig jaar langs de kant van het zwembad om training te geven. Een ongekende prestatie. Beide heren doen dat nu nog steeds met veel plezier en willen dat ook in de toekomst blijven doen. Ed is daarnaast ook jarenlang voorzitter geweest. Ook zij werden benoemd tot Lid van Verdienste.

Naast deze eerbetuigingen was er ook een heuse bingo. Quizmaster Sytse Brouwer bleek het opnoemen van de getallen te combineren met een goed gevoel voor humor. Zo moest Geertje Nauta na een valse bingo Gangnam-style dansen terwijl ze Sinterklaas Kapoentje zong. Niet veel later kwamen twee Zwarte Pieten langs met pepernoten.

Later op de avond draaide DJ Alex van Radio Middelsé vele leuke plaatjes. Ondertussen werden er ook nog oud-Hollandse spelletjes gespeeld, zoals koekhappen en stoelendans.

De avond werd voorbereid en georganiseerd door Marion Butselaar en Annette Trampe.

U kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0 feed. Ga naar het einde en geef een reactie. Pingen is niet toegestaan.

*/?>