Vervangen door: */ ?>

Spanning stijgt voor begin wedstrijdseizoen

Aankomende zaterdag gaat onze zwemverenging zich weer opmaken voor een spannend wedstrijdseizoen. Bij het zwemmen hebben we de primeur om mee te doen in de Competitie samen in onze startgemeenschap met de Skelp in Sint Anna. De wedstrijd is in Stiens. We hopen natuurlijk dat al onze zwemmers een puike prestatie neerzetten in deze thuiswedstrijd. Vorig jaar hielden Geertje en Rudi Nauta een zwemclinic. Hun handig tips vind je hier.

Bij het waterpolo hebben we zelfs twee primeurs. Voor het eerst doet SG Middelsé-De Skelp mee met de mini-polo competitie. De jonge waterpoloërs beginnen met een uitwedstrijd. De tweede primeur is de deelname van Heren 1 op landelijk Bonds-niveau. Nooit eerder speelde een waterpoloteam van Middelsé zo hoog inde vaderlandse competitie.

Ook de dames zullen vol aan de bak moeten, want de periode is van 5 naar 6 minuten gegaan. Heren 2 kan mogelijk kampioen worden en van onze oudere jeugd verwachten we ook een paar mooie prestaties onder leiding van hun nieuwe coach.

Kortom, het belooft een prachtig seizoen te worden vol spanning en sensatie. Zaterdag 29 september gaat het los. Of zoals we dat in Friesland zo mooi zeggen: It giet oan!

U kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0 feed. Ga naar het einde en geef een reactie. Pingen is niet toegestaan.

*/?>