Vervangen door: */ ?>

Sponsorzwemmen 23 mei

Beste jongens en meisjes,

Aan het einde van het seizoen willen we gaan sponsorzwemmen. Deze actie is bedacht om jouw sportclub financieel te ondersteunen. Naast het zoeken van sponsoren van buiten de zwemclub is dit de manier om zelf een steentje bij te dragen. Het is een sportieve en leuke uitdaging voor elke zwemmer!

Hoe gaat sponsorzwemmen in zijn werk?
Het de bedoeling dat er in een half uur zoveel mogelijk baantjes worden gezwommen. Deze baantjes zijn namelijk geld waard. Voorafgaand aan het zwemmen is het de bedoeling dat je sponsoren (familie/buren) zoekt die jou per baan die je zwemt betaalt. Het is ook mogelijk dat jouw sponsor je voor een vast bedrag steunt. Je noteert je sponsor en het (vaste)bedrag dat hij je per baan sponsort op het bijgevoegde formulier (sponsorkaart). Na het zwemmen ga je langs de sponsoren om het door jou verzamelde geld op te halen. Wat je vervolgens bij je trainer kan inleveren.

Wanneer gaat dit plaatsvinden?

Op woensdag 23 mei wordt je verwacht op je normale trainingsuur. Je zwemt een halfuur achter elkaar.

Alle gegevens op een rij:
Waarom?
Een bijdrage leveren aan de financiële situatie van de club en natuurlijk omdat het harstikke leuk is!
Wanneer?
Woensdag 23 mei tijdens je normale trainingsuur in It Gryn. Je levert je sponsorkaart voor het zwemmen in en krijgt het na het zwemmen weer terug.
Wat?
Zoveel mogelijk banen zwemmen in een half uur.
Geld ophalen en inleveren bij je Geertje of Emiel op woensdag 30 mei. Het geld en sponsorlijst graag inleveren in een envelop.

Wij gaan er van uit dat alle zwemmers/mini-poloërs meedoen. Voor vragen kun je mailen met Geertje Nauta: geertjenauta@hotmail.com.

Degene die de meeste sponsoren weet te verzamelen wint een leuke prijs.

Veel succes met het zoeken van sponsoren en tot 23 mei.

U kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0 feed. Ga naar het einde en geef een reactie. Pingen is niet toegestaan.

*/?>