Vervangen door: */ ?>

Uitnodiging clubkampioenschappen zaterdag 12 mei 2012

Aan alle leden van ZV Middelsé,

Het is al weer bijna zomer, en dat betekent dat het tijd is voor onze jaarlijkse zomerclubkampioenschappen. Dit is de ideale gelegenheid om kennis te maken met het wedstrijd zwemmen, of om alles wat je in de trainingen hebt geleerd nu eens in het echt uit te proberen.

Ook voor de waterpoloërs is dit altijd een belangrijke wedstrijd. Jullie kunnen nu eindelijk weer eens zien wie nou echt de snelste is van het team!

Tijdens de clubkampioenschappen worden er drie afstanden gezwommen; Schoolslag, Borstcrawl en Rugcrawl. De afstand is voor de minioren 25m, en voor de rest 50m per slag. Na de wedstrijden wordt alles opgeteld, en de gene die over alles drie de slagen het beste is in zijn of haar leeftijd categorie wint de eerste prijs. De leeftijdscategorieën zijn als volgt, of bijvoorbeeld 1996 en 1997 bij elkaar of 1995 en 1996 bij elkaar, ben je dit jaar de jongste dan zal je volgend jaar de oudste zijn binnen je leeftijdscategorie.

Tijdens de wedstrijd is het handig om wat eten en drinken mee te nemen. Neem ook een trui of t-shirt mee die je tussendoor kunt aandoen. Je ouders kunnen samen met iedereen die ook naar de wedstrijd wil komen kijken, plaatsnemen op de tribune. Maak je geen zorgen over wat er tijdens de wedstrijd gebeurt, de ploegleiders zorgen er voor dat je weet wat je moet doen, en dat je op tijd bij de start bent.

Ook moet je natuurlijk je badmuts, zwembril en badpak of zwembroek niet vergeten.
Je kunt je op geven via de mail bij zwemsecretaris Annabel Blom: annabel_zwemsecretaris@yahoo.co.uk. Of op de lijsten in het zwembad. Vergeet niet je naam en geboortedatum door te geven.

Wie, wat en wanneer
Wat: Clubkampioenschappen
Datum: Zaterdag 12 mei
Inzwemmen: 17.30u
Start wedstrijden: 17.45
Kosten: 2 euro, bij aanvang betalen.

Het is belangrijk dat je bij het inzwemmen al aanwezig bent zodat je alle slagen, starts en keerpunten nog even kunt doornemen. Ook is er dan nog voldoende tijd om vragen te stellen aan de ploegleiding/coaches.

U kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0 feed. Ga naar het einde en geef een reactie. Pingen is niet toegestaan.

*/?>