Vervangen door: */ ?>

Waterpolo heren 1 kampioen!

SG Middelsé-De Skelp is door een 8-3 overwinning op De Reest uit Meppel kampioen waterpolo geworden in de hoogste klasse van het district. Daardoor promoveert het Heren 1-team ook rechtstreeks naar de landelijke bondsklasse.

De kampioenswedstrijd bleek nog een zware kluif voor de waterpolomannen. Na drie periodes stond er slechts een magere 4-3 voorsprong op het scorebord. Maar in de laatste periode gooide het team alle schroom van zich af en snelde naar een klinkende 8-3 eindstand.

Na de wedstrijd werd coach Ed Trampe met kleren en al in het water gegooid. Die haastte zich vervolgens snel het water uit om als eerste de champagne te ontkurken in het bubbelbad. Daar vierden de mannen uit Stiens en Sint-Annaparochie het binnenhalen van het felbegeerde kampioenschap.

Zaterdag 28 april wordt het waterpoloteam gehuldigd in het zwembad in Stiens. De huldiging vindt plaats na de wedstrijd van het heren 1-team, dat speelt om 19:15. Daarvoor spelen ook al onze andere teams hun laatste wedstrijd van het seizoen. De eerste wedstrijd is al om 17:00.

We nodigen iedereen van harte uit om bij deze wedstrijden aanwezig te zijn. Alle leden van SG Middelsé-De Skelp zijn ook van harte uitgenodigd voor het kampioensfeest in De Kern in Stiens. Dat begint om 21:00. Hopelijk tot ziens in het zwembad en anders in De Kern!

U kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0 feed. Ga naar het einde en geef een reactie. Pingen is niet toegestaan.

*/?>