Vervangen door: */ ?>

Middelsé op weg naar kampioenschap

ZV Middelsé maakt zich op voor een spannende ontknoping van de waterpolo-competitie. De mannen van coach Ed Trampe gingen als winterkampioen de tweede seizoenshelft in, maar door een tweetal nederlagen is de spanning weer helemaal terug.

Vooropgesteld; de waterpoloërs van Middelsé hebben alles in eigen hand. Ze staan bovenaan en ze moeten in de resterende vier wedstrijden nog twee keer winnen. ,,Als alles goed gaat kunnen we zaterdag 21 april in ons eigen zwembad in Stiens het kampioenschap veiligstellen”, zegt voorzitter Christiaan Kooistra.

Het zou voor het eerst in de clubhistorie zijn dat het team naar de landelijke bondsklasse promoveert. ,, En dat maakt het 30-jarig jubileum van onze club dit jaar wel extra feestelijk.”

Lange tijd zat ook het damesteam op kampioenschapskoers. Maar in een rechtsreeks kampioensduel tegen de Eemsrobben uit Delfzijl moesten de dames met 6-0 het onderspit delven. Daardoor ligt Eemsrobben nu weer aan kop en ze hebben bovendien een beter onderling resultaat.

De hoop van de zwemclub is nu gevestigd op het eerste herenteam. ,,Het zou mooi zijn als er op zaterdag 21 april om 17:00 een hoop Stienzers even een kijkje nemen in het zwembad. Het belooft een spannende pot te worden tegen De Reest uit Meppel, met als inzet de strijd om het kampioenschap!”

Kampioenswedstrijd waterpolo, zaterdag 21 april om 17:00, in zwembad It Gryn in Stiens, ZV Middelsé Stiens tegen MZ&PC de Reest uit Meppel.

NB: op de foto is een wedstrijd te zien van Middelsé. Ze spelen met de witte caps. Marcel Bakker is aan de bal en probeert een aanval op te zetten.

U kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0 feed. Ga naar het einde en geef een reactie. Pingen is niet toegestaan.

*/?>