Vervangen door: */ ?>

Opbrengst Poiesz-actie

Vrijdag de dertiende is normaal gesproken een ongeluksdag, maar voor ZV Middelsé pakte dat even anders uit. We hebben namelijk een cheque gekregen ter waarde van 970 euro tijdens het afsluitende feest van de Poiesz-clubactie in het WTC in Leeuwarden. Een belangrijk deel van dit bedrag is opgehaald door onze jeugdleden die op een zaterdag tijdens de twee maanden durende Poiesz-clubactie vijf uur lang muntjes hebben verzameld in de supermarkt in Stiens.

We willen dan ook Steyn Oosterhof, Meike Regeling, Sander v/d Blom,  Jonathan Rietstra, Danielle Westra, Tika Garsen, Hoaran Overeem en Ivar Garsen hartelijk bedanken voor hun inzet. Als beloning konden de kinderen mee naar het Poiesz eindfeest in Leeuwarden. Daar werd de cheque overhandigd en gaven artiesten als Kate, Rachel en Glennis Grace (wie kent ze niet?) een spetterend optreden voor alle deelnemende verenigingen uit Friesland.

Uiteraard willen we ook iedereen bedanken die zijn of haar muntjes in de koker van zv Middelsé heeft gedaan. Dat wij als kleine club, zo’n bedrag hebben opgehaald is een bijzondere prestatie.

U kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0 feed. Ga naar het einde en geef een reactie. Pingen is niet toegestaan.

*/?>