Vervangen door: */ ?>

Waterpolo Paastoernooi: zaterdag 7 april

Beste leden (zwemmers, poloërs, trimmers),

Op zaterdag 7 april a.s. houden we al weer voor de 5e keer het waterpolo-paastoernooi. In mixteams (jong-oud, meisjes-jongens) gaan we waterpolowedstrijdjes tegen elkaar spelen in toernooivorm. De paashaas komt de prijzen weer uitreiken. Dat klinkt leuk, of niet? Je kunt je opgeven bij je trainer d.m.v. de opgavelijst in het zwembad of je kunt een e-mail sturen naar: sytsebrouwer @ hotmail.com

Iedere deelnemer wordt om 16.45 uur in het zwembad verwacht en het is rond 19:00 uur afgelopen. Het is dus handig dat je eten en drinken meeneemt. Om dit feest te kunnen bekostigen vragen we € 2,- voor de deelname.

Kortom:
Wat: waterpolo-paastoernooi
Wanneer: zaterdag 7 april 16.45 uur – 19.00uur
Waar: It Gryn
Hoe duur: 2 euro (te betalen op 7 april)
Voor: Ieder lid van ZV Middelsé en De Skelp

U kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0 feed. Ga naar het einde en geef een reactie. Pingen is niet toegestaan.

*/?>