Vervangen door: */ ?>

Sponsoractie Poiesz 2012

De komende twee maanden (februari en maart) houdt supermarktketen Poiesz de sponsormuntenactie. Dit jaar mogen wij als Middelsé meedoen. De munten worden aan het eind van de actie in klinkende munt uitbetaald aan onze vereniging. Daarmee kunnen we de contributie laag houden, stopwatches aanschaffen, ouders op scheidsrechtercursussen sturen en wedstrijdballen halen.

Familie en vrienden inschakelen

Als bestuur hopen we dan ook dat je de munten in het bakje stopt voor onze zwemvereniging. Het aantal sponsormunten bepaalt namelijk het geldbedrag dat wij van Poiesz ontvangen. Twee jaar geleden mochten wij ook meedoen en toen haalden we zo’n 1100 euro op. Dat was een ongekend hoog bedrag voor zo’n kleine vereniging. De sleutel achter het succes was dat onze leden niet alleen opa’s en oma’s mobiliseerden om munten in te leveren, maar ook nog collega’s, de buren en ooms en tantes. Familieleden en vrienden in andere dorpen of steden in Friesland kunnen hun munten sparen om later in de koker in de Poiesz in Stiens te stoppen. Kortom, mobiliseer zoveel mogelijk je directe omgeving om muntjes in te leveren voor z.v. Middelsé!

Knallend eindfeest voor jeugdleden

Op zaterdag drie maart krijgen onze jeugdleden de kans om in de Poiesz supermarkt in Stiens zoveel mogelijk munten op te halen door het organiseren van een activiteit. Zo’n zes jeugdleden die zich het beste voor de club inzetten kunnen naar het grote eindfeest op 13 april in het WTC Expo Center in Leeuwarden!

Battle van het gebak

Ook is er nog een extra kans om meer sponsormunten te ontvangen dit wordt de zogenaamde gebaksbattle genoemd. Dit houdt in dat je met een kortingsbon van 50%, die in het zwembad ligt, gebak bestelt via de Poiesz-website. Op die website geef je aan welke vereniging je wil ondersteunen. Je kunt het gebak met de kortingsbon afhalen in de Poiesz supermarkt naar keuze.

U kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0 feed. Ga naar het einde en geef een reactie. Pingen is niet toegestaan.

*/?>