Vervangen door: */ ?>

ZV Middelsé nummer één bij de S10Skamp

Afgelopen zaterdag vond de S10Skamp plaats. ZV Middelsé ging met een goede uitgangspositie van start aan deel twee van deze wedstrijd, waarin tien teams tegen elkaar streden. Met een ongekende fanatisme werden de verschillende onderdelen afgewerkt. De meeste onderdelen bestonden uit luchtkussens, vaak in combinatie met een wateronderdeel. Er waren ook andere onderdelen, zoals fietsen met omgekeerde sturen, of de loopski’s. Het team van ZV Middelsé bleek aan het einde van de rit de beste en kreeg een mooie beker uitgedeeld.

De organisatie van de wedstrijd was prima verzorgd en lag in handen van de kaatsclub Stiens.

Volgend jaar gaat ZV Middelsé vast en zeker de titel verdedigen.

U kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0 feed. Ga naar het einde en geef een reactie. Pingen is niet toegestaan.

*/?>