Vervangen door: */ ?>

Waterpolo-paastoernooi

Op zaterdag 14 mei a.s. houden we al weer voor de 4e keer het waterpolo-paastoernooi (iets verlaat). In mixteams (jong-oud, meisjes-jongens) gaan we waterpolowedstrijdjes tegen elkaar spelen in toernooi vorm. De paashaas komt de prijzen weer uitreiken. Dat klinkt leuk, of niet? Je kunt je opgeven bij je trainer d.m.v. de opgavelijst in het zwembad of je kunt een e-mail sturen naar waterpolo@zvmiddelse.nl. Vermeld je naam en geboortejaar.

Het is zowel voor de zwemleden als voor de waterpololeden van De Skelp en ZV Middelsé. Voor de kleinste zwemmers is er een los toernooi. Het wordt dus een groot feest voor iedereen!
Iedere deelnemer wordt om 16.45 uur in het zwembad verwacht en het is rond 19:30 uur afgelopen. Het is dus handig dat je eten en drinken meeneemt. Om dit feest te kunnen bekostigen vragen we € 2,- voor de deelname.

Kortom:
Wat: waterpolo-paastoernooi
Wanneer: zaterdag 14 mei 16.45 uur – 19.30 uur
Waar: It Gryn
Hoe duur: 2 euro (te betalen op 14 mei)
Voor: Ieder lid van ZV Middelsé en De Skelp

U kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0 feed. Ga naar het einde en geef een reactie. Pingen is niet toegestaan.

*/?>