Vervangen door: */ ?>

Grote Club Actie

Het is inmiddels al even geleden, maar de Grote Club Actie is inmiddels beëindigd. We hebben samen voor ongeveer 550 euro aan loten verkocht. Dit is een minder resultaat dan vorig jaar, maar nog steeds erg goed! De beste verkoper van de club krijgt altijd een presentje van de sponosorcommissie. Dit jaar hebben Thalina Duinstra en Jelmer Jansen de meeste loten verkocht! Elk 13 stuks. Zij krijgen een tegoedbon die ze bij de sportzaak in Stiens kunnen besteden. Van harte gefeliciteerd en uiteraard iedereen die geholpen heeft bedankt!

Nota Bene: denk er aan dat donderdag 25 november a.s. de trekking is, deze is te vinden op www.groteclubactie.nl

U kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0 feed. Ga naar het einde en geef een reactie. Pingen is niet toegestaan.

*/?>