Vervangen door: */ ?>

Informatie trainingsdag heren aanstaande zaterdag

Bestemd voor alle heren (Heren 1 en Heren 2).

Voor een team is de teamgeest heel belangrijk. Om dit te versterken willen wij op aanstaande zaterdag (25 september) een dag organiseren voor alle heren. We beginnen om 9:15 met een training in het zwembad. Na het eten van een broodje staat er potje paintball op het programma. Daarna keren we weer terug naar Stiens om de volgende ronde in het bekertoernooi veilig te stellen. Van al die activiteiten hebben we honger gekregen die we gaan stillen in een etablissement in Stiens. We sluiten af met een borrel. De kosten voor de hele dag zijn zo’n € 25,- Voor degene die veel boetes hebben gekregen zijn de kosten wat hoger.

Ben je van de partij, dan heb je je als het goed is al opgegeven.

Kortom:
Wanneer: 25 september
Waar: zwembad
Wat: paintballen, zwemmen, eten, …
Hoe laat: 9.15 uur aanwezig in het zwembad, het duurt tot in ieder geval 21 uur. Uiteraard kan een borrel uitlopen.
Kosten: 25,– euro. Te betalen op de dag zelf.

Voor vragen kun je terecht bij waterpolo@zvmiddelse.nl.

U kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0 feed. Ga naar het einde en geef een reactie. Pingen is niet toegestaan.

*/?>