Vervangen door: */ ?>

Uitslag ‘tas wegen’ (braderie 2010)

Zaterdag 4 september jl. was de braderie weer in Stiens. Het was, mede door het weer en de goede organisatie, weer een groot feest. Ook ZV Middelsé stond er dit jaar weer met een standje. De vrijwilligers hebben vele jongeren en volwassenen enthousiast weten te maken voor het zwemmen en waterpolo.

Behalve dat de stand een kijkje bood in de zwemsport kon er ook een spel gespeeld worden. Voor slechts 50 cent konden de bezoekers een zwemtas wegen. In de zwemtas zat een duikbril, een zwembroek, een handdoek, enz. Kortom: allemaal benodigdheden voor het zwemmen. Diegene die het dichtst bij het werkelijke gewicht zat kon leuke prijzen winnen. Het goede gewicht was 2528 gram.

De eerste prijswinnaar is de familie Lolkema uit Stiens. Zij winnen een cheque waarmee ze een heel seizoen gratis kunnen trainen bij ZV Middelsé. Mevr. Hiemstra (Leeuwarden) wint met haar tweede plaats een buitenlantaarn en mevrouw Bergsma (Hallum) wint een mooie duikbril.

U kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0 feed. Ga naar het einde en geef een reactie. Pingen is niet toegestaan.

*/?>