Vervangen door: */ ?>

Zwemvereniging Middelsé zoekt trainers

ZV Middelsé, een dynamische zwemvereniging, opgericht in 1982, is op zoek naar vrijwilligers die in hun vrije tijd zich in willen zetten als trainer. Dit kan voor een uurtje in de week, maar meerdere uren per week is eveneens mogelijk.

Middelsé is niet alleen actief in de wedstrijdsport, wij bieden ook recreanten van alle leeftijden de mogelijkheid zich te bekwamen in de zwemsport, hierbij staat gezelligheid voorop. Daarnaast zijn er vier waterpolo teams actief in competitieverband.

Bent u bekend met de zwemsport en wilt u actief bezig zijn als trainer? Geef u dan bij ons op. Middelsé maakt graag gebruik van uw diensten.
Wilt u een cursus volgen voor opleiding tot zwemtrainer, A (en/of B)? In overleg worden de kosten hiervan door de vereniging betaald. Ook te volgen opleidingen van de KNBRD en EHBO, zullen worden vergoed door Middelsé. Alles in goed overleg.

Meer informatie verkrijgbaar bij Christiaan Kooistra, 06 – 44 96 28 77 of e-mail
voorzitter@zvmiddelse.nl.

U kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0 feed. Ga naar het einde en geef een reactie. Pingen is niet toegestaan.

*/?>