Waterpoloteam jeugd onder de 17 kampioen!

Het jeugdteam (onder de 17 jaar) van ZV Middelse de Skelp is in dit competitiejaar kampioen geworden.

Van de tien teams die in deze competitie (drie noordelijke provincies) meededen was de Stiens-St.Annacombinatie het sterkste team. Door eendracht, snelheid en kracht wisten de jongens en meiden van dit fantastische team bijna alle wedstrijden te winnen.

De laatste wedstrijd moest thuis gestreden worden tegen Hoogeveen en werd gewonnen met een uitzonderlijke eindstand van 22-1. Het in grote getale toegestroomde publiek applaudisseerde luid voor de winnaars en sprak vol lof over hun prestatie. Na de gewonnen wedstrijd vond de huldiging plaats. Voorzitter van ZV Middelsé, Sytse Brouwer, bedankte de spelers voor hun fantastische inzet en sportieve spel en sprak hun moed in voor volgend seizoen. Daarnaast werden de spelers gehuldigd middels een medaille en persoonlijk toespraakje. Ook de trainers en coach Marcel Bakker werden bedankt voor hun inzet. Uiteindelijk is het door toedoen van hen dat dit team tot een dergelijke prestatie is gekomen. Met een ontkurkte fles champagne vierde het team het kampioenschap.

Klik hier voor meer foto’s van deze laatste wedstrijd.

Op de foto staan: Coach Marcel Bakker, Mattijs de Kivet, Joris Spiekman, Marije Jensma, Mirjam Stok, Rudie Nauta, Niels Mooij, Sven Huberts, Ben de Vries, Jurre vd Werf, Hotze vd Werf en Marja Terpstra. Anja Mus ontbrak deze dag, maar heeft uiteraard wel bijgedragen aan het succes.