Vervangen door: */ ?>

Uitnodiging triathlon zwemtraining bij Z.V. Middelsé

Omdat SV Friesland niet echt een zwemvereniging is, wordt door een zestal SV Friesland triathleten enthousiast getraind voor het zwemonderdeel bij Zwemvereniging Middelsé te Stiens. Op woensdagavond half negen wordt onderleiding van een ex-triathleet Conny van Sluys specifiek getraind voor het zwemonderdeel in de triathlon. Mede dankzij deze trainingen hadden Jan van der Meij en de auteur van deze rubriek vorig jaar het voor het zwemonderdeel in Almere helemaal geen probleem met de 3,8 km in het woelige water van het Gooimeer.

Lijkt het je leuk om met Piet Jetze Faber, Laas Bonnema, Jan vd Meij, Klaas Stielstra en Willem Hofman en nog vele andere te trainen in Stiens? Kom dan gewoon eerst eens langs. Kun je even bellen met Conny van Sluijs, telefoon 058 – 2572471, email: clvansluys@hotmail.com.

U kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0 feed. Reacties en pings zijn gesloten.

*/?>