Vervangen door: */ ?>

Jeugd sponsor actie Poiesz: steun ZV Middelsé

Zoals bij velen al bekend doet ZV Middelsé dit jaar weer mee met de Poiesz Sponsoractie. Dit betekent dat je bij elke 10 euro aan boodschappen bij de Poiesz een dukaat krijgt, deze kun je vervolgens aan je favoriete club geven. De actie loopt van 1 februari tot 27 maart. Het geld dat deze actie op kan brengen kan wel oplopen tot 1000 euro! Het is dus een belangrijk onderdeel van ons budget. Door deze actie kunnen we de contributie zo laag mogelijk houden en activiteiten organiseren.

Vandaar ook de oproep van het bestuur en de sponsorcommissie om uw verzamelde dukaten in de ‘buis van ZV Middelsé’ te schuiven. Vraag dit ook aan uw kennissen en buren, want hoe meer dukaten des te meer het onze club oplevert!

U kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0 feed. Reacties en pings zijn gesloten.

*/?>