Vervangen door: */ ?>

Wij zijn op zoek naar jou! Waterpolo tussen 9 en 12 jaar.

De waterpolojeugd van ZV Middelsé uit Stiens en De Skelp uit St. Annaparochie zoekt nog meer jeugd voor waterpolo.
De groep bestaat nu uit 25 jongens en meisjes tussen de 12 en de 17 jaar, die in een onder 15 en een onder 17 team waterpoloën. Nu willen wij ook een groep aspiranten tussen de 9 en 12 jaar. Met deze groep gaan we trainen op donderdag van 18:15 tot 19:15 uur in Stiens. Later kan dit mogelijk ook uitgebreid worden met een training in St. Annaparochie. Voor meer informatie en opgave voor 3 gratis proeftrainingen kun je mailen naar waterpolo@zvmiddelse.nl.

De trainingen voor de groep 9-12 jaar starten op donderdag 4 maart.

U kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0 feed. Reacties en pings zijn gesloten.

*/?>